KGPH zoekt

04-08-2015 14:24

Meer dan honderd jaar traditie, een uniform, een gevarieerd repertoire maar vooral veel zin in leuke optredens en uitdagingen. De Koninklijke Gentse Politieharmonie telt momenteel een 40-tal muzikanten, een kleine maar hechte groep die zoekt naar muzikanten hout- en koperblazers / percussie en naar vrijwilligers.

Als muzikant hoef je geen politieman of -vrouw te zijn. Vind je harmoniemuziek een leuke hobby en wil je graag in uniform optreden voor protocollaire uitvoeringen van de stad Gent en voor vaderlandslievende evenementen ? Dit is misschien het moment... Stap voor stap word je begeleid in het repertoire. Voor ceremoniële opdrachten spelen we hymnes en klassieke marsen, maar we concerteren ook bewerkingen van Skyfall, Band of Brothers alsook klassieke genrestukken zoals Scheherazade of een prelude act uit La Traviata.

Geen optreden zonder organisatie en helpende handen. Heb je tijd en interesse om mee te helpen als spreker, fotograaf, vervoer, opbouw podium, technische installatie, logistiek, bibliotheek, flyeren, vaandeldrager, begeleiding tijdens concerten, ... geef ons een seintje.

De wekelijkse repetities gaan door op maandagavond van 19:30 uur tot 21:30 uur in het Ontmoetingscentrum Baarle, Baarledorpstraat 90 te 9031 Drongen. Contacteer ons vooraf, met je naam, contactgegevens en het instrument dat je bespeelt of indien je wil aansluiten bij onze crew.

Contact Contactformulier